Monday, 2 May 2011

HARI NI AKU RASA PENING

ERM.....pening nye hari ni ...nak memikir kan banyak perkara.......erm......................................................................................

Monday, 25 April 2011




ni corak macam 2 ada ......saya pon tak tau lah nak bubuh corak apa lagi ......ni je lah saya punya corak .....heheheheheheehe

artis ku.....



ni gambar dayana amerda ...dia ni dulu masuk pertandingan idola kecil 2..dia menag masa tu ...dia ni artis,pelakon dan pernyayi......cantik kan dia .....

hari ini .........erm

bosan nye hari ni ....sebab nak main facebook ...fb pulak rosak hari ni ...nak main apa pon tak tau lah .....yang saya tau tengok tv je lar hari ni ....internet hari ni selo je hari ni .....nak main apa pon selo jeee.....erm ..apa nak jadi lah hari ni ........ :(

Sunday, 17 April 2011

MY HEART (MY LOVE)


hai ini nama nye cinta ...kan tajuk saya punya my heart (my love) ......my love ....ohhhhhini lah dinama kan love

EDIT by :ZAIFAH HANANI














ni semua gambar yang saya edit .....cantik  kan .....

Saturday, 16 April 2011

HAFIZAH (ZAIFAH HANANI)



ni gambar saya yang terbaru ....masa tu saya nak pi majlis ...KENALI ANAK KITA ...best ...gilapi sana ..boleh jumpa artis jamal abdilah .....seronok betul ...

Friday, 15 April 2011

KUMPULAN RABANI

ni rabani ....yang datang kat pulau pangkor ...masa kat majlis datuk zambry.....

MAKDIR (YAKINAH / QINAH)





ni gambar makdir saya ...orang panggil dia yaqinah ataupon qinah ....dia ni suka sangat bergambar ....

MY MOM,MY MAK LANG AND BALKIS

yang tu balkis .....hak yang pakai tudung warna oren macam coklat tu....mak balkis ....yang pakai tudung warna pink tu pulak mak sayang ...my mom.....masa ni kat majlis datuk zambry....best makan semua free je .....

ME HAFIZAH (ZAIFAH HANANI) AND BALKIS

ME
ni gambar saya dengan sepupu saya ...nama sepupu saya balkis ...orang panggil dia akis ....saya sayang dia.....dia nakal tau ...suka meyampok bila orang cakap ....

MY BOOK SRAP

ni bu skrap yang saya ....buat ..cantik tak ....mesti cantik kan ...

MY GRANDMOTHER (ni opah saya)

 ini ialah opah saya ....yang saya sayang sekali ....walaupon dia selalu marah saya ...saya tak kesah ....yang saya tahu ...kalau orang tua marah ....maksud dia ...dia sayang kat kita .....saya sayang opah saya ....I LOVE YOU GRANDMOTHER

beach (PANTAI)

gambar pantai yang indah sekali ..sesiapa yang terluka hati ...pergi lah ke pantai untuk menenag kan hati kita

HAFIZA (ZAIFAH HANANI)

hai ....saya zaifah hanani .....orang boleh panggil saya macam 2 .....serperti  zaifah,hanani,nani,ifah,aifah,ifa,niza,hafizah,haniza,hani,hana,fahana...dan banyak lagi lah ...

FAHANA (ZAIFAH HANANI)

hai....nama saya zaifah hanani ....walau pon nama saya nampak pelik sedikit ....tapi saya tak kesah pon .... saya ingin menulis apa yang ada dia dalam hati saya ini ......saya akan buat suatu hari nanti .....dalam hidup saya ...amat pening sekali ...tapi saya bersabar jeee......tungu jee nanti saya tulis pasal hidup saya .....